Un postre molt adequat per les festes que s'apropen, una tarta individual de poma, amb una presentació espectacular i una elaboració molt senzilla.
Presentant-lo al final de un dinar de festa quedarem com uns cuiners de "estrella mitxelin"!!!!!!
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
2 pomes
1 llimona
Mermelada de préssec o albercoc
Preparació:
Primer rentarem les pomes perque les farem servir amb pela.
Llavors les tallarem per la meitat i treurem les llavors. Tot seguit en farem làmines molt fines.
Les courem al microones aproximadament 5 min.
Les escorrerem i deixarem refredar uns minuts.
Mentretant estirem una mica la pasta de full,amb una mica de farina per sobre i per sota, per evitar que s'enganxi a la encimera.
Untarem cada una d'aquestes làmines amb la melmelada. Després posarem les làmines de poma sobreposades i sobresortint 1 cm de la pasta de full.
Acaben d'enrotllar fins al final i amb molta cura ho col.loquem dins d'una càpsula de magdalena.
A l'hora de servir , treurem el paper de magdalena, hi posarem una mica de sucre glas per sobre i....
BON PROFIT!!!!
1 comentari:
Hola Mari Angels seguiré les teves receptes i et convido a visitar-me en "Jabonuras"
una abraçada
Publica un comentari a l'entrada