dilluns, 8 d’abril del 2013

ROTLLETS DE PETXUGA DE POLLASTRE

Un sopar per un dia de no tenir massa temps de cuinar. Estan fets al vapor , son molt bons i molt sans...
que més podem demanar???


Ingredients:
Petxuga de pollastre
pernil dolç a llenques
formatge a llenques
sal i pebre




Primer de tot obrirem la petxuga com si fos un llibre.



Salarem i pebrarem al gust i posarem al damunt pernil i formatge, tal com es veu a la foto, per tal de poder-les enbolicar amb comoditat.



Despres de embolicarlos, els segellarem amb un escuradents.


Els embolicarem amb paper de film, apretant be els rotllets, per tal que no perdin massa suc al courels i mantinguin be la forma.


Els colocarem al recipient varoma de la TH, al vas hi posarem 1/2 l aprox d'aigua per poder aconseguir vapor....


...i programarem 30 min, Tº varoma, vel 2.


Quan acabi el temps, obrirem amb cura la tapa del varoma, i amb molt de compte de no cremar-nos treurem els rotllets i els retirarem el plastic.


Ara només manca tallar-los i servir-los amb la guarnició que mes ens convingui.

Aquesa vegada jo els vaig acompanyar de unes llesquetes de pa perque eren per un sopar improvitzat pels nens, però es poden acompanyar d'unes verduretes o unes patates  fetes al mateix temps a la safata dels varoma, i fins i tot, en comptes de obtenir el vapor de aigua sola, podem aprofitar de fer alguna salsa i coure els rotllets amb el vapor de la cocció d'aquesta.Tambe podeu observar que es poder farcir de altres coses, en aquest cas en vaig fer alguns amb espinacs i formatge. Com veureu en aprox. 30 min. podem obtenir un plat  per un sopar rapid o be  un plat complert per un dinar.


Qui no tingui Thermomix, pot introduir els rotllets amb una cassola amb aigua bullint i courels durant 20 min. aprox. Queden tambe molt be, pero cal anar amb compte de que el film quedi molt apretat per que no entri l'aigua. No estaria de mes fer 2 capes de film per estar més segurs.

Bé, espero que els probeu i com sempre....

BON PROFIT!!!!