Tots dos van ser molt bons i van agaradar molt , sobretot als nens...
Ingredients pels caramels de francfurt:
Una làmina de pasta de full rectangular
un potet de francfurts minis
1 ou per pintar
Primer de tot estirarem la làmina de full i la tallarem a cuadradets amb un ganivet, ja veieu més o menys la mida, ja que hem de tenir en compte que hem de girar els costats per simular un caramel.
Envoltem els francfurts, girem els costats i els coloquem en una plata de forn. Els pintem amb ou batut.
Ingredients pels caramels de tunyina :
una làmina de pasta de full rectangular
2 ous durs
2 llaunes de tunyina
salsa de tomàquet
ou per pintar ( amb un ou pintem tots els caramenls)
En un plat fondo posarem els ous durs picats, la tunyina i una mica de salsa de tomàquet per lligar-ho tot.
Estirarem la pasta de full, la tallarem en cuadradets , i posarem una culleradeta de farcit. Embolcallarem i cargolarem els costats per simular els caramels com en el cas anterior.
Els posarem també a la plata dels forn i els pintarem amb ou batut.
Ara els courem al forn (en l meu es poden posar les 2 plates alhora) Els courem aprox. 15 min a 180º, o fins que els veiem doradets, ja que això depen una mica de cada forn.
I queden així de bonics!!!!!
( he dit ja que també són molt bons???)
Quina patxoca que fan a taula!
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada