Primer de tot he de dir que si he tardat una mica ha estat per problemes familiars prou importants, no pas per que la meva cunyada no em passes les recptes....ja que ella va treballar molt i ràpid per passar-me les receptes.
Moltes gràcies Celine.
Començarem per les receptes segons l'ordre llògic d'un dinar, així doncs començarem pels aperitiu i avui concretament per les torrades de pera amb foiegras.....una delicia, de veritat.
Ingredients:
- 1 pera
grossa
- foie gras
- llesquetes de pa torrat
- mantega
- 1/2 c .de
cafè de canyella en pols
- Barreja de pebres
Preparació:
Pelar la pera,
tallar-la en llesques finetes i passar-la per la paella amb una miqueta de
mantega fosa.Quan sigui cuita espolvorejar amb una mica de canyella.
Posar sobre de cada llesqueta de pa, uns trossets de pera i un trosset de foie gras.
Posar una mica de pebre molt, que apart de aportar sabor ornamentarà una mica les torradetes
Així de bonic queda el plat , i de bò ni us us explico.......ja ho tastareu.....
BON PROFIT!!!!!!!!
1 comentari:
Molt bones aquestes torrades.
Hem de potenciar l'us de la pera, normalment la poma guanya per golejada i la pera queda taaaaan bé en moltes preparacions
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada