Un aperitiu senzill i diferent.
De textura lleugera i fàcil de menjar; de sabort suau i sorprenent. Un aperitiu que sempre s'escau.
Ingredients:
Una llauna de musclos en escabetx (sense el suc)
1 tarrina de formatge cremós (tipus phladelphia)
unes llenques de pa de motllo sense crosta
Preparació:
Posarem el formatge i els musclos en un robot que trituri, en el meu cas ho he fet amb la thermomix, però va perfecte amb un turmix . Triturarem fins aconseguir la textura que ens agradi; a mi m'agrada molt triturat.
Ho posem a la nevera una estona per que agafi una mica de cos ( si disposem del temps suficient)
i ja el podem untar sobre de les llenques de pa.
La decoració ja és segons la imaginació; jo hi he posat un polsim de pebre vermell dolç i uns brins de cebollí.
Es pot utilitzar la mateixa fórmula per fer paté de tonyina , per exemple , amb tonyina i unes anxoves......o també de sardines de llauna......o de cranc, gambetes i ou dur......etc...
Si ho proveu ja em direu....BON PROFIT!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada