dissabte, 4 de juliol del 2009

PIRULETES DE PARMESÀ

Un aperitiu original, divertit i molt bò per als amants del formatge, ja que al anar al forn, s'intensifica el sabor del parmesà, que ja de per si no és suau....



A casa ens agraden molt i són tan senzilles de fer que tots els meus fills em volen ajudar, per després anunciar als convidats que les han fet ells.

Simplement necessitem:

Parmesà ratllat (o altre formatge que ens agradi)
uns pals de fusta per brochetes ( si pot ser del mitjans, no pas dels més llargs)
orenga en pols (jo no n'hi he posat aquest cop, és opcional)


Elaboració:

Tindrem el parmesà ratllat.


Posarem els pals a la plata del forn amb una separació prudencial i sobre un paper de forn o làmina de silicona.




Farem muntanyetes de parmesà sobre els extrems dels pals (el que punxa) i si volem espolsinem amb una mica d'orenga.No ens cal preocupar per que quedin perfectes, ja que amb l'escalfor del forn el formatge es desfà i queda rodonet i pla.




Quan estigui desfet sense que agafi color ja les podem treure del forn, i les deixarem refredar sobre el marbre. Quan les agafem veurem que semblen tobes encara, però s'enduriran al refredar-se.



Per servir, ho podem fer planes sobre una safata o bé de peu en un got on lluiran més.





Bon profit!!!!!

1 comentari:

Elena ha dit...

hola!tambien he probado la piruletas y los niños no nos dejaron probarlas,osea k estaban buenas ,como todo.besos