dissabte, 4 d’abril del 2009

CURS DE CUINA ITALIANA

Durant 3 dimarts i amb una duració de 2 h. cada dia vàrem fer un curset de cuina italiana, un curset bàsic que més que ensenyar-me la elaboració dels plats , que eren força coneguts, el que vaig aprendre vàren ser mil i un trucs per millorar (i molt) aquests plats.

Hi vaig anar amb una amiga, i una altra amiga hi va anar a la edició del mes següent.Ens ho vam passar molt bé, i de pas.....ens vam posar les botes!!!!

Els plats van ser els següents:

-Rissottos :

Milanesa

de Gambes




-de Ceps


-de Formatges


-Salses:

Salsa Bolonyesa



Salsa Pesto




-Pizza:

-Elaboració de la massa

-Pizza bolonyesa

-Pizza pesto

-Pizza Reina



-Postres:

-Mascarpone amb fruites del bosc

-Tiramisú



Això va derivar en que vam decidir fer un dinar a casa, tots junts amb els nens i tot ,per posar en pràctica el que havíem après.

-Per acompanyar les pizzes varem fer una amanida de prosciuto i parmesà.



-Pizza Reina



-Pizza pesto

-Pizza Bolonyesa
-Risotto Milanesa
De postre vam tenir Tiramisú, però no en vaig fer foto.
Erem 16 persones en total, i us aseguro que no va quedar ni una engruna.