divendres, 9 de gener del 2009

TRUFES I BOLETES DE COCO

Que bé que quedes quan vas a casa d'algú i et presentes amb una plata com aquesta, oi que sí???
O quan tens convidats i alhora del cafè treus aquestes minerdises?
Doncs a més de boniques són bones.





TRUFES


Ingredients:

24 melindros

200 gr de xocolata negra

200 gr de formatge mascarpone

1 culleradeta de cafè soluble

1 rajolí de licor al gust (jo no n'hi poso pel tema nens)

coco ratllat i cacao en pols per rebossar.

Preparació:

Triturar a la Thermomix els melindros a vel. 5-7-9.Desfer la xocolata al microones i afegir-la als melindros triturats, juntament amb el mascarpone, el licor i el cafè.Barrejar a vel. 3 fins que quedi una massa homogènia.Deixar aquesta massa 1 hora a la nevera per que quedi més compacta i més fàcil de manipular.Passat aquest temps, anar fent boletes amb la massa i rebossar amb coco ratllat o cacau.Posar en paparets especials per trufes.

Aquestes trufes són una recepta de mundorecetas, d'una forera que es diu marijose78.

La preparació tradicional és molt senzilla.

Triturar els melindros amb el robot que tinguem per aquesta funció.Posar-los en un bol. Agegir-hi la xocolata desfeta al microones i també la resta d'ingredients i barrejar fins conseguir una massa homogènia.A partir d'aqui procedir de igual manera.


BOLETES DE COCO


Ingredients:

100 gr d'ametlles en pols

100 gr de sucre

25 gr de coco ratllat

1 ou per pintar

Preparació:

Posar tots els ingredients en un bol i fer com un massapa de coco.En el fons és com la massa dels panellets de coco.De fet és la massa que jo vaig utilitzar l'ultima vegada.Fer boletes amb la massa i pintar amb ou batut.Coure al forn a 250º uns 5 min.Posar en paparets com les trufes.